Protupožarno staklo

DOMOFERM stakleni protupožarni elementi odlikuju se optimalnim svojstvima u svim područjima primjene: u stanogradnji, uredskim objektima,zdravstvenom sektoru, industriji, turizmu i objektima za aktivnosti u slobodno vrijeme. Velik izbor različitih elemenata omogućuje raznolike i individualne načine uređenja.

Prirodna rasvjeta donosi osjećaj ugode i vizualni kontakt s okruženjem. DOMOFERM stakleni protupožarni elementi osjećaju se kao doma u brojnim područjima primjene: u stanogradnji, uredskim objektima,zdravstvenom sektoru, industriji, turizmu i objektima za aktivnosti u slobodno vrijeme.

Velik izbor konstrukcija dovratnika omogućuje pozicioniranje stakla prema individualnim zamislima.Decentan izgled za visoke zahtjeve.DOMOFERM stakleni elementi ne odlikuju se samo visokim estetskim vrijednostima, nego oduševljavaju i neusporedivom funkcionalnošću.Nudimo rješenja za razne zahtjeve u području protupožarne zaštite,zvučne izolacije, zaštite od zračenja, toplinske izolacije, protuprovalne zaštite i blindiranja.

Stakleni protupožarni elementi Domoferm bitno određuju karakter objekta.Svjetlom i transparentnošću otvaraju nove perspektive u zatvorenim prostorima, stvaraju ugodan ambijent i omogućuju vizualni kontakt s okruženjem.Uz DOMOFERM proizvode interijeri se pojavljuju u najboljem svjetlu: svijetli i ugodni, funkcionalni i inovativni.