O nama

Društvo Domoferm d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu osnovano je 2006. godine kao dio tradicionalnog i uspješnog Austrijskog koncerna Domoferm jednog od vodećih europskih proizvođača čeličnih protupožarnih jednokrilnih i dvokrilnih vrata, kliznih, industrijskih i teleskopskih vrata i čeličnih dovratnika s proizvodnim pogonima u Austriji, Njemačkoj i Češkoj kao i s tvrtkama kćeri diljem Europe.

Misija našeg društva je ponuditi vama našim cijenjenim kupcima i poslovnim partnerima inovativna rješenja, kvalitetne proizvode i vrhunski izvedenu uslugu u području čeličnih vrata i dovratnika.

Čelik kao čvrsti i stabilan materijal predstavlja sinonim za poslovni odnos koji mi nastojimo graditi s našim sadašnjim poslovnim partnerima i koji želimo graditi s vama kao našim budućim partnerima.

Poslovni moto našeg društva je „povjerenje obavezuje“ što znači kako svaki s vaše strane nama povjereni posao za nas predstavlja poslovni izazov i obavezu koju trebamo izvršiti na najbolji mogući način i na taj način osjetiti vaše potpuno zadovoljstvo.

Funkcionalnost, dizajn, pouzdanost, kvaliteta uz inovativna tehnološka rješenjenja u proizvodnji naših proizvoda i u pružanju naših usluga slobodni su Vam jamčiti potpuno zadovoljenje vaših potreba i izbor optimalnih rješenja kada je riječ o čeličnim vratima i dovratnicima.

Za sva pitanja na raspolaganju Vam je vaš pouzdan partner Domoferm Hrvatska Team…

Pridruži se našem timu

Poduzeće Domoferm GmbH s sjedištem u Austriji kao jedan od vodećih europskih proizvođača čeličnih protupožarnih, kliznih, industrijskih i teleskopskih vrata i čeličnih dovratnika s proizvodnim pogonima u Austriji, Njemačkoj i Češkoj kao i s tvrtkama kćeri diljem Europe  za svoju podružnicu sa sjedištem u Zagrebu ima stalnu i kontinuiranu potrebu za slijedećim profilom djelatnika kao i za poslovnim partnerima odnosno poduzećima i obrtima zainteresiranim za prodaju naših proizvoda u svojim poslovnim prostorima i u svojim lokacijama kao i za monterskim poduzećima ili obrtima zainteresiranim za montažu proizvoda iz našeg proizvodno-prodajnog asortimana na području cijele Republike Hrvatske i zemalja regije:

  • MONTER ČELIČNE BRAVARIJE
  • PRODAJNO-TEHNIČKI SAVJETNIK

Postani naš ugovorni partner

Trgovačka društva ili obrti zainteresirani za prodaju i distribuciju proizvoda poduzeća DOMOFERM i monteraška društva zainteresirani za montažu poduzeća DOMOFERM.

S nestrpljenjem očekujemo vaše prijave i radujemo se budućoj poslovnoj suradnji…