Čelični program skladišta

DOMOFERM-ovi čelični dovratnici također su idealni za montažu na zid, kao i za suhu unutarnju gradnju. Oni su dugotrajni, stabilni,nesavitljivi i vratima nude optimalan okvir. Sva krila vrata napravljena po ONORM-u odgovaraju DOMOFERM-ovim čeličnim dovratnicima.

Što je svakodnevno u uporabi, mora kontinuirano i stalno dokazivati svoju kvalitetu. DOMOFERM-ova čelična vrata pružaju Vam dobar osjećaj, cijeli život.

Kada se radi o Vašoj sigurnosti, kvaliteta je najvažnija. Pouzdanost DOMOFERM-ovih protupožarnih čeličnih vrata počiva na prvoklasnim materijalima,inovativnoj konstrukciji i iskustvu generacija.

Detaljnije informacije o proizvodima možete pronaći u katalogu u pdf formatu kao i pod dijelovima ČELIČNA VRATA, ČELIČNA PROTUPOŽARNA VRATA i ČELIČNI DOVRATNICI na našoj internet stranici a za sve ono što niste pronašli slobodno nas kontaktirajte.

Na svom skladištu za brzu isporuku uvijek imamo na raspolaganju čelične dovratnike, čelična vrata i čelična protupožarna vrata izrađena prema ONORM-ama, DIN-u i EN-u standardnih dimenzija u pogledu širine: 600 mm, 700 mm, 800 mm , 850 mm, 900 mm, 1000 mm i 1200 mm i u pogledu visine od točno 2000 mm.